NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Effectief communiceren over veilig en gezond werken

Datum: 04-07-2019
Op 28 november organiseert de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche een informatiebijeenkomst over effectief communiceren over veilig en gezond werken.  

Vorig jaar organiseerde de stichting over hetzelfde onderwerp een bijeenkomst. De aanwezigen waren daar erg enthousiast over. Daarom pakt de stichting het onderwerp dit jaar weer bij de kop, zodat meer communicatieadviseurs en medewerkers de kans hebben om deze bij te wonen. De stichting zou graag zien dat communicatieprofessionals, die zich binnen de bedrijven bezig houden met de interne communicatie, naar de bijeenkomst komen. De bijeenkomst is overigens ook interessant voor KAM-functionarissen, OR-, VGWM- en directieleden.

Aanmelden kan via: info@arbocatalogus-afvalbranche.nl onder vermelding van bedrijf, naam, functie en emailadres. Deelname is gratis.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.