NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Eindejaarsborrel Young NVRD

Datum: 16-11-2022
Op donderdagmiddag 1 december kijkt de Young NVRD tijdens de eindejaarsborrel terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het komende jaar. Een nieuw jaar vol mooie plannen! Ook stellen de nieuwe bestuursleden zich voor aan de leden.
In 2022 heeft de Young NVRD weer diverse leuke bijeenkomsten georganiseerd. In april bij ACV in Ede, waar zij de handen letterlijk uit de mouwen staken, en in augustus bij de Floriade in Almere. Ook zijn er weer een hoop nieuwe Young NVRD’ers bijgekomen: welkom! 
 
Het bestuur van de Young NVRD sluit graag samen met alle leden van de Young NVRD het jaar af en geeft alvast een inkijkje in de nieuwe plannen voor volgend jaar. Dat doen zij op donderdagmiddag 1 december van 14:45 tot 17:30 uur. De bijeenkomst start bij Utrecht Stadsbedrijven (aan de Tractieweg), waar Young NVRD’er Axel Roozen de leden meeneemt in de plannen van gemeente Utrecht. Daarna is het tijd om te borrelen, waar ook de nieuwe bestuursleden – Michiel en Laura – zich zullen voorstellen.
 
Aanmelden
Ben jij erbij?! Geef je dan uiterlijk 25 november op via young@nvrd.nl. Voorafgaand ontvang je nog de laatste praktische informatie.
 
Nog geen lid van de Young NVRD? 
De Young NVRD is er voor medewerkers uit onze branche jonger dan 36 jaar. Je vergroot zo je netwerk enleert over de branche en van andere Young NVRD'ers. Een lidmaatschap bij de Young NVRD is volledig kosteloos. Ben je nog geen lid, maar zou je wel lid willen zijn? Laat het weten via young@nvrd.nlMeer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.