NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Flyers en posters Vakdag 2020 bij NVRD leden op de mat!

Datum: 20-02-2020
De Vakdag is speciaal voor de vakmannen en –vrouwen uit de branche. Tussen 08.00 en 15.00 kunnen zij deelnemen aan een afwisselend en interactief programma. Om hen te informeren, hebben NVRD en O&O Fonds GEO flyers en posters laten ontwikkelen.

Uiteraard willen wij vanuit de NVRD en O&O Fonds GEO niet alleen directie en HR enthousiasmeren voor deze dag. Ook de deelnemers zélf bereiken we graag. Om dit te doen, hebben we dit jaar flyers en posters laten ontwerpen door vaste GRAM cartoonist Arie van Vliet. Leden kunnen deze posters en flyers zelf verspreiden in hun gebouw.

NVRD leden hebben de afgelopen week een pakket ontvangen met daarin tien flyers, drie posters en een brief met uitleg. Deze pakketten zijn verstuurd t.a.v. de teamleider Inzameling en Beheer. Heeft u geen posters of flyers ontvangen en zou u dat wel graag willen? Stuur dan een mailtje naar vandepas@nvrd.nl.

Heeft u nog tips of tricks om de deelnemers voor deze dag te bereiken? Laat het dan weten aan Suzie van de Pas via vandepas@nvrd.nl. Dan gebruiken we die tips om volgend jaar íedereen in de branche op de juiste manier niet alleen te informeren, maar vooral te enthousiasmeren.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.