NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Gaat u 15 januari mee op 'Stadssafari' over Slim Beheer?

Datum: 07-01-2020
Op 15 januari organiseert NVRD, samen met Vereniging Stadswerk Nederland en gemeente Amsterdam, een Stadssafari langs de Noord/Zuidlijn. Deze dag zetten we het belang van beheer in de spotlights onder het motto: 'Beheer doet er toe!'. U reist, met een eigen reisgids, per Noord/Zuidlijn door Amsterdam.

Op de route nemen sprekers van onder meer de GGD, het Ingenieursbureau, Amsterdam Rainproof en diverse gemeenten u mee langs voorbeelden van ‘slim’ beheer. Thema’s die aan bod komen, zijn onder andere klimaatadaptatie, groen & biodiversiteit, circulaire economie, mobiliteit en gezondheid. U ontmoet de overige deelnemers weer tijdens een afsluitende borrel bij de voormalige Stadstimmertuin. Deze Stadssafari laat het grote belang van goed beheer zien.

Laat u inspireren en ga het gesprek aan met uw vakgenoten! We ontmoeten u graag op 15 januari. Meer informatie over het programma en het aanmeldformulier vindt u hier: https://stadswerk.nl/bijeenkomsten/1435952.aspx?t=Praktijkexcursie+Beheer+doet+er+toe!%3a+Stadssafari+Noord-Zuidlijn+Amsterdam  

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.