NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Gemeentelijk Grondstoffencongres 24 maart 2022

Datum: 25-11-2021
'De rol van gemeenten in de verschillende grondstofketens: Laten we het voor onze inwoners eenvoudig en uitlegbaar houden.' Dit onderwerp staat centraal tijdens de nieuwste editie van het Gemeentelijk Grondstoffencongres op 24 maart 2022.

Juist in de afgelopen periode is het vitale belang van goed afvalbeheer extra duidelijk geworden. Daarnaast is zichtbaar waar de belangrijkste knelpunten in de verschillende grondstofketens zitten en welke instrumenten gemeenten en hun nieuw gekozen gemeenteraden hebben om hier invloed op uit te oefenen. Daarom staat de rol van gemeenten bij de aanpak en agendering van problemen in de verschillende grondstofketens centraal tijdens dit Gemeentelijk Grondstoffencongres. 

We begroeten u graag op locatie in Hart van Holland in Nijkerk. Wij kijken er naar uit u weer te mogen ontvangen en zorgen er uiteraard voor dat dit op een veilige manier kan plaatsvinden. In een dag kunt u uw collega’s uit het werkveld weer ontmoeten en u tegelijkertijd laten informeren en inspireren over de actuele ontwikkelingen in het gemeentelijk afval- en grondstoffenbeheer.

Schrijf u dus nu in! Meer informatie over de deelsessies én aanmelden www.gemeentelijkgrondstoffencongres.nl.

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.