NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Gemeentelijk Grondstoffencongres een groot succes!

Datum: 25-03-2022
Na 2 jaar weinig tot geen congressen, stond iedereen te popelen om elkaar weer te kunnen ontmoeten.​ Met bijna 500 bezoekers, een speciale nieuwsshow van De Speld, 20 deelsessies en een gezellige netwerkborrel was het Grondstoffencongres 2022 een groot succes.
Voorzitter van de NVRD Henry Meijdam opende de dag waarna De Speld met veel humor de sfeer er direct goed in bracht. In de 20 deelsessie, verdeeld over 4 rondes, kwamen veel onderwerpen aan de orde met allemaal als overkoepelende thema: circulariteit. Van UPV en het nieuwe VANG-programma tot concrete inspirerende voorbeeldcases en innovatieve producten en diensten. Alles kwam voorbij.

Wij kijken nu al uit naar volgend jaar! 

Het Gemeentelijk Grondstoffencongres is een initiatief van de NVRD en VNG. Benieuwd naar meer NVRD events? Bekijk dan onze agenda


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.