NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Geplande evenementen van de NVRD

Datum: 17-03-2020
Het coronavirus treft Nederland hard. Landelijk is bepaald dat evenementen met 100+ deelnemers tot en met 6 april niet toegestaan zijn. De NVRD volgt deze landelijke richtlijn en andere adviezen vanuit het RIVM nauwgezet. Daarom is het Grondstoffencongres dat gepland stond op 19 maart aanstaande inmiddels afgelast en wordt er een nieuwe datum gezocht. Ook de regiobijeenkomst van de Regiobijeenkomsten op 2 en 9 april zijn afgelast. Deelnemers hebben hierover bericht gekregen.

Alle bijeenkomsten die na 6 april vallen gaan vooralsnog door. Natuurlijk moeten wij hierbij een voorbehoud maken. We bekijken van dag tot dag wat de landelijke richtlijnen vanuit het RIVM zijn en baseren ons hierop. Aanmelden voor onze bijeenkomsten blijft mogelijk. Mocht een evenement niet door gaan dan brengen wij alle deelnemers en sponsoren zo spoedig mogelijk op de hoogte en kijken wij of het alsnog op een alternatieve datum georganiseerd kan worden.

Hieronder de evenementen tot aan de zomer op een rij:

Grondstoffencongres 19 maart    AFGELAST / VERPLAATST
Regiobijeenkomst Noord 2 april    AFGELAST
Regiobijeenkomst Zuid, 9 april   AFGELAST / VERPLAATST NAAR 22 OKTOBER

Regiobijeenkomst West 22 april   AFGELAST


Gladheidbestrijdinsgscongres, 16 april (Gaat vooralsnog door)

NVRD Jaarcongres, 13 en 14 mei (Gaat vooralsnog door)
Benchmarkbijeenkomst, 25 juni (Gaat vooralsnog door)

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.