NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Grondstoffencongres 2022 start met webinar op 16 september

Datum: 15-07-2021
Het duurt nog even maar VNG Connect en NVRD zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het Gemeentelijk Grondstoffencongres op 24 maart 2022 waarbij we elkaar weer veilig fysiek kunnen ontmoeten. Als onderdeel van het Grondstoffencongres organiseren we, in aanloop naar het fysieke congres, een tweetal professionele webinars op 16 september en 4 november.

Deze webinars zijn exclusief voor u als deelnemer, na inschrijving voor het Gemeentelijk Grondstoffencongres 2022, kosteloos te volgen. Hiervoor hoeft u zich alleen maar via deze link alvast aan te melden voor het Grondstoffencongres 2022. Ook kunt u als eerste kiezen uit alle deelsessies, zodra het hele programma na de zomer bekend is.

Het eerste webinar op donderdagmiddag 16 september gaat over de ervaringen van gemeenten en hun inzamelaars met mobiele milieustraten. Wat is de aanleiding en het doel om mobiele milieustraten in te richten (communicatie, service of afvalscheiding)? Welke resultaten levert het op (tonnages of klantcontacten)? Wat zijn de kosten? Hoe en waar kun je mobiele milieustraten het beste inzetten? Wat zou je nu anders doen? Onder leiding van voorzitter Samuel Stollman zullen Pieter Kartner (HMS), Rik Hardenberg (ROVA) en Inger van Gelderen (GAD) hun ervaringen met de deelnemers delen. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.