NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Grondstoffencongres dit jaar in Woonindustrie Nieuwegein

Datum: 22-01-2020
Het Gemeentelijk Grondstoffencongres dat op 19 maart plaatsvindt,  is dit jaar op een andere locatie dan u gewend bent: namelijk in de Woonindustrie in Nieuwegein. Een mooi voorbeeld van de deeleconomie. Op maandag is deze locatie open voor retailers en consumenten in de meubelindustrie en omdat op de andere dagen het pand niet werd gebruikt, wordt deze sinds kort als evenementenlocatie aangeboden.

Voor de catering wordt gebruik gemaakt van regionale leveranciers waardoor ook de regionale economie gesteund wordt. We hopen met de bewuste keuze voor dit soort locaties onze evenementen en catering steeds verder te verduurzamen. De rode draad van het grondstoffencongres dit jaar is: Een goed verhaal begint bij jezelf: Laten we afvalscheiding eenvoudig en beter uitlegbaar maken.

Ook dit jaar komen alle actuele onderwerpen aan de orde; van gemeentelijke bevoegdheden zoals de hoogte van de afvalstoffenheffing, tot verschillende sessies over de kwaliteit van GFT, papier en textiel, over de resultaten van het programma VANG en verschillende sessies waarin best practices in gemeenten aan de orde komen. Klik hier en bekijk het gehele programma door te klikken op het blokkenschema en stel uw eigen programma samen.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.