NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Harm Edens dagvoorzitter NVRD Jaarcongres 2023

Datum: 01-03-2023
Harm Edens, presentator en tekstschrijver, is op 11 mei de dagvoorzitter van het NVRD Jaarcongres. Locatie is dit jaar het mooie Zuid-Limburg.

Ons NVRD Jaarcongres op 11 mei belooft werkelijk heel bijzonder te worden. Dagvoorzitter is Harm Edens – programmamaker, scenarist, columnist, dagvoorzitter en spreker/beroepsouwehoer; net als zijn karakter is Harm Edens verrassend veelzijdig: geestig, scherp en alert, maar altijd inhoudelijk. 

Harm is nieuwsgierig geboren en windt nergens doekjes om. Harm presenteert het satirische Dit Was Het Nieuws, sinds 17 december 2021 weer terug bij AVROTROS op NPO1. Momenteel is hij verhalenverteller in Gelderse Koppen en presenteert hij Duurzaam op BNR Radio.

Binnenkort maken we het programma bekend, met inspirerende sprekers, optredens en activiteiten. Nu al inschrijven, of op zoek naar meer informatie over locaties? Neem dan een kijkje op de website

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.