NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Heeft u vragen over afvalscheiding op scholen?

Datum: 05-05-2021
Afvalscheiding op scholen is een onderwerp dat bij veel leden van de NVRD leeft. Toch kunnen we ons voorstellen dat er nog eventuele vragen over dit onderwerp zijn die u aan een expert wilt stellen. Hiertoe bieden wij nu gelegenheid. 

Op de website van de NVRD vindt u een speciaal dossier over dit onderwerp. Het dossier bevat onder andere een uitgebreide leidraad waarin leden worden geïnformeerd over de afwegingen en de stappen die doorlopen moeten worden voor een zorgvuldige besluitvorming bij het aanbieden van afvalscheiding op scholen en maatschappelijke organisaties.  

Toch leven er ook nog vragen. Deze willen we verzamelen en hier gaan we een antwoord op geven. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in leden die hun ‘succesverhaal’ over afvalinzameling op scholen/maatschappelijke organisaties willen delen.   

Wij roepen u daarom op om voor 17 mei 2021 uw vraag en/of ‘succesverhaal’ te mailen naar langendoen@nvrd.nl  
Naar aanleiding van de reacties maken wij een selectie van de vragen en ‘succesverhalen’. Vervolgens bepalen wij de vorm (bijv. podcast, NVRD-talk etc.) hoe wij de antwoorden op de vragen en succesverhalen met alle leden van de NVRD kunnen delen.   

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.