NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Henry Meijdam nieuwe voorzitter NVRD

Datum: 15-05-2020
Tijdens de Algemene Vergadering van de NVRD op 15 mei 2020 is door de leden Henry Meijdam benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Henry Meijdam volgt Han Noten op die vandaag het stokje na 8 jaar voorzitterschap overdroeg.  

Naast het voorzitterschap van de NVRD is Henry Meijdam op dit moment ook algemeen directeur van het  Inter provinciaal Overleg (IPO), koepelorganisatie van de Nederlandse provincies. Daarnaast is hij actief in diverse besturen en Raden van Commissarissen.

Han Noten is blij met Henry Meijdam als opvolger: “Ik draag het voorzitterschap van de NVRD in het volste vertrouwen en met een gerust hart over aan Henry Meijdam. De NVRD is een gezonde vereniging die er toe doet, zeker in deze onzekere tijden wordt duidelijk hoe relevant en vitaal de sector is voor Nederland. Met Henry Meijdam als nieuwe voorzitter zie ik de NVRD ook in de toekomst floreren en doen waar ze goed in is, een cruciale sector verenigen”.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.