NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

In oprichting: HR-managers platform! Interesse? Meld je aan

Datum: 05-05-2021
De NVRD is momenteel bezig met het vormen van de nieuwe meerjarenstrategie. Voor deze nieuwe strategie zijn diverse interviews gehouden met leden. Tijdens één van deze interviews, met een HR-manager, bleek er behoefte aan een HR-platform om andere HR-managers uit de branche te ontmoeten en elkaar te inspireren. HR-managers die vanuit hun rol in een managementfunctie strategisch denken en werken.

De NVRD staat hier positief tegenover en wil graag een HR-managers platform oprichten. Het idee is om een paar keer per jaar (fysiek) bij elkaar te komen om elkaar te inspireren, informeren en ideeën uit te wisselen.

Dus, ben jij een HR-manager die:

  • op strategisch niveau werkt?
  • eindverantwoordelijk is voor het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van werknemers binnen je organisatie?
  • toezicht houdt op de organisatiecultuur en de arbeidsvoorschriften en -wetgeving waarborgt binnen je organisatie?
  • bij een publiek afvalinzamelingsbedrijf werkt?
  • interesse heeft om andere HR-managers uit de branche te ontmoeten?
  • geïnspireerd wil worden door anderen en anderen wil inspireren?

Stuur dan voor 15 mei Lianne Pit (pit@nvrd.nl) een e-mail en meld je aan voor het HR-managers platform! Graag komen wij begin juni met een zestal geïnteresseerden HR-managers bij elkaar om elkaars behoeften te verkennen voor dit nieuwe platform.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.