NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Jaarcongres Stichting Arbocatalogus Afvalbranche 2021

Datum: 11-11-2021
Agressie en geweld is een steeds belangrijker maatschappelijk thema. Ook de afvalbranche heeft ermee te maken. Het speelt zowel intern, denk bijvoorbeeld aan pesten en discriminatie, als extern, zoals in het verkeer en op de milieustraat. Agressie en geweld kan leiden tot werkstress en op de lange duur tot gezondheidsproblemen. Fysieke agressie kan behalve tot stress ook resulteren in lichamelijk letsel. De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche organiseert op 23 november 2021 haar jaarcongres met als thema ‘Agressie en Geweld’. Het doel is leidinggevenden en KAM-specialisten tools aan te reiken hoe om te gaan met agressie en geweld. Tools waarmee ze binnen de eigen organisatie en met hun eigen collega’s direct aan de slag kunnen gaan.

We vertrouwen erop elkaar op 23 november weer in het echt te kunnen ontmoeten. Netwerken is daarom ook een belangrijk doel van het jaarcongres. Het congres vindt in de middag plaats bij Van der Valk in Zaltbommel.

Programma en aanmelden
Download het programma voor meer informatie. Aanmelden voor het jaarcongres is mogelijk via het online inschrijfformulier op deze website. We gaan ervan uit dat u gebruik maakt van de lunch. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u dat aangeven bij 'opmerkingen'. Daar kunt u ook eventuele dieetwensen kenbaar maken. Inschijven is mogelijk tot uiterlijk 15 november. Een week voorafgaand aan het congres ontvangen deelnemers een bevestiging.

Het jaarcongres is bedoeld voor de achterbannen van de partijen binnen de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche: FNV Overheid, CNV Connectief, vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC), werkgeversvereniging WENB, BRBS Recycling, BVOR, NVRD en Vereniging Afvalbedrijven.

Coronabeleid
We volgen de coronamaatregelen. Deelnemers zijn van harte welkom op vertoon van hun identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code (op print of op telefoon). De locatie beschikt over voldoende ruimte om afstand tot elkaar te kunnen houden.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.