NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Laatste mogelijkheid om input te geven voor de nieuwe Meerjarenstrategie

Datum: 25-02-2021
Afgelopen maandag hebben alle leden een uitnodiging per mail ontvangen om deel te nemen aan één van de drie online ledensessies over de nieuwe NVRD Meerjarenstrategie.  De huidige strategie is al enige jaren oud en is aan actualisatie toe. Het is tijd om als vereniging een nieuwe stip op de horizon te zetten en een nieuwe strategie vast te stellen.

Interviews, enquête en ledensessies

De NVRD is druk bezig om input te genereren voor deze nieuwe Meerjarenstrategie. In januari en februari heeft het bureau interviews gehouden met diverse leden. Daarnaast is er in februari een enquête onder de leden verstuurd waarin leden ook input konden geven.

Leden kunnen ook input leveren tijdens de ledensessies. Deze staan gepland op dinsdag middag 9, 11 en 16 maart van 15.00 tot max. 17.00 uur. Tijdens deze sessie gaan we de resultaten van de interviews en enquête aan u voorleggen en samen de lijnen voor de toekomst verkennen.

Heeft u nog geen input gegeven voor de nieuwe Meerjarenstrategie en wilt u dit nog wel doen. Meld u zich dan vooral aan voor de ledensessies! De aanmeldlink voor deze sessies staat in de mail die u  maandag 22 februari heeft ontvangen. Is dat niet het geval, mail dan naar info@nvrd.nl voor een nieuwe link.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.