NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Lancering logo Week van de AfvalHelden

Datum: 08-10-2020
Tijdens de Afvalconferentie op woensdag 7 oktober werd hij voor het eerst getoond: het logo voor de Week van de AfvalHelden. Tijdens deze week worden de vakmannen en -vrouwen uit de afvalbranche in het zonnetje gezet.

De afgelopen maanden is duidelijk geworden hoe belangrijk de afvalbranche is voor het functioneren van de maatschappij. Een sleutelpositie hierin is weggelegd voor alle mannen en vrouwen die het werk dagelijks in de praktijk uitvoeren. Zij verdienen het om niet alleen in tijden van crisis, maar áltijd waardering en trots te ervaren. Dit staat dan ook centraal tijdens de Week van de AfvalHelden, van 1 tot en met 7 maart 2021. Zet het alvast in de agenda! 

Het projectteam is druk bezig om hiertoe verschillende (communicatie)middelen te ontwikkelen. Het gepresenteerde logo is er hier één van. Alle communicatiemiddelen zijn vanaf eind 2020 terug te vinden op de website: www.weekvandeafvalhelden.nl. We ontvangen hier graag input voor van leden. Heeft u een goede blauwdruk voor middelen, zoals bijvoorbeeld een draaiboek voor een open dag of kleurplaten voor kinderen? Dan ontvangen wij deze graag op vandergrift@nvrd.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.