NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Leernetwerkbijeenkomst Circulaire Ambachtscentra

Datum: 04-03-2021
Op 18 maart vindt de leernetwerkbijeenkomst voor Circulaire Ambachtscentra plaats. Deze sessie is voor prijswinnaars uit 2019 en 2020 om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de online sessie is er ruimte voor ontmoeting, inspiratie en kennisdeling. Ook wordt er een update gegeven over het programma van het icoonproject voor de komende periode.

Bent u een van de prijswinnaars of direct betrokken bij een van deze projecten, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Vul dan het contactformulier in op de website: https://circulairambachtscentrum.nl/contact/. Per project is er plek voor twee personen, dus stem intern af wie er bij kan zijn.

Deze bijeenkomst is dus specifiek voor prijswinnaars. Maar we organiseren ook openbare activiteiten over onderwerpen die Circulaire Ambachtscentra raken. Zo is er 26 april as. weer een lunchlezing gepland. En op Linkedin is er een leernetwerk met ruimte voor discussie, delen van projecten, kennis en leuke voorbeelden. Meld u aan via: https://www.linkedin.com/groups/8918983/.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsflits - Circulair Ambachtscentrum

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.