NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Leernetwerkbijeenkomst Circulaire Ambachtscentra 7 april

Datum: 05-03-2020
Op 7 april vindt de eerste leernetwerkbijeenkomst Circulaire Ambachtscentra van 2020 in Utrecht plaats. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Deze middag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en kansen. Ook is er natuurlijk ruimte voor u om vragen te stellen en uw kennis te delen. Dus wat komt u brengen en halen op 7 april?

In 2019 is er gestart met het verder ontwikkelen en uitdragen van het concept circulaire ambachtscentra. Veel gemeenten zijn aan de slag gegaan met hun plannen. Ook hebben er 10 gemeenten extra ondersteuning mogen ontvangen. Er zijn al mooie eerste resultaten geboekt, hordes overwonnen, maar ook nieuwe uitdagingen ontdekt. Tijdens deze bijeenkomst wordt deze opgedane kennis gedeeld door het kernteam en een aantal gemeenten. Verder wordt er ook aan de andere deelnemers gevraagd om uw kennis en uitdagingen te delen. Een middag vol kennisdeling en inspiratie om samen verder te ontwikkelen.

Praktische informatie

Aanmelden via:     deze link

Datum:                  7 april 2020 Plaats in agenda

Tijd:                      13:00 tot 17:00

Locatie:                 Europalaan 100, 3526 KS Utrecht (goed bereikbaar met OV en auto)

Website locatie:    https://southparkutrecht.nl/ (met routebeschrijving OV en auto)

Maximum aantal deelnemers voor deze bijeenkomst bedraagt 60 personen, waarvan max. 2 per organisatie.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.