NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Leernetwerken gft-afval en textiel 'Pak de regie op kwaliteit'

Datum: 26-08-2021
Wilt u meer regie krijgen op de kwaliteit van gft-afval en textiel neem dan deel aan de leernetwerken gft-afval en textiel. VANG-HHA organiseert verschillende leernetwerken speciaal voor beleidsmedewerkers (van de gemeente en publieke inzamelaars) die de kwaliteit van gft-afval en/of textiel willen verbeteren.

De leernetwerken zijn een vervolg op de sessie van 24 juni jl. Tijdens deze sessie zijn de handboeken 'Regie op kwaliteit gft-afval' en 'Regie op textiel'  gepresenteerd. In deze handboeken is alle kennis die gemeenten en inzamelaars kunnen gebruiken gebundeld en samengevat. Door middel van concrete voorbeelden, praktische informatie maar ook diepgaande achtergrondkennis bieden de handboeken een compleet verhaal als het gaat om de kwaliteit van gft-afval en textiel. U vindt de handboeken op de volgende link.

Deelnemen aan de leernetwerken biedt u de gelegenheid om per specifiek onderwerp uit de handboeken kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Diverse sprekers zullen hun kunnen en kennis met u delen. Ook bespreken we uw concrete uitdagingen en cases. Zo kunt u de opgedane kennis gelijk in de praktijk brengen. U kiest zelf of u aan één of meerdere leernetwerken deelneemt.

Wilt u ook de regie op de kwaliteit van gft-afval en textiel vergroten neem dan deel aan de leernetwerken! 
Hieronder treft u de data van de leernetwerken aan. U kunt zich aanmelden voor een of meer leernetwerken. Neem voor meer informatie over de gft netwerken op met Daan Middelkamp (middelkamp@nvrd.nl). Voor de textiel netwerken kunt u contact opnemen met Madelon de Leeuw (madelon.de.leeuw@rws.nl).

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.