NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Lunchlezing Circulair Ambachtscentrum Nijmegen 27 september

Datum: 26-08-2021
De initiatiefnemers van het Circulair Ambachtscentrum ‘Mooi Werk Nijmegen’ delen op 27 september hun eerste ervaringen. Mooi Werk Nijmegen is in januari 2021 met verschillende partijen opgericht. Samen zijn ze op zoek naar circulaire kansen en nieuwe toepassingen voor anders afgedankte materialen en producten van de milieustraat en kringloop. Dit gebeurt in eerste instantie voor fietsen en houten producten en materialen.

Tijdens de lunchlezing op 27 september delen Koen Vrielink en Koos van Dael, de initiatiefnemers van het project, hun ervaringen. Hoe zet je een netwerk op, hoe werk je een businesscase uit en hoe maak je andere partijen enthousiast voor jouw plannen. De eerste successen, leerpunten, nieuwe uitdagingen en opgedane kennis komen aan bod. Meld je aan voor een inspirerende lezing en maak mooi werk van je Ambachtscentra!

Datum:  27 september
Tijd:      12.00-13.00
Waar:    Online
Klik hier om je aan te melden

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.