NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Maandag: start Week van de AfvalHelden

Datum: 01-03-2023
Aanstaande maandag is het zover; dan start de Week van de AfvalHelden. Tijdens deze feestelijke week staan alle operationeel medewerkers uit de afval- en reinigingsbranche in het zonnetje.

Door het hele land organiseren inwoners, gemeenten en organisaties initiatieven om de AfvalHelden van Nederland tijdens deze week een extra blijk van waardering te geven. Van het uitdelen van traktaties tot kleurplaten en van een meet & greet tot sandwichborden verspreid door het dorp of de stad. Het belooft weer een mooie week te worden!

Als initiatiefnemers zorgen wij tijdens de week o.a. voor:

  • Een feestelijke opening
  • Het uitbrengen van een eerste AfvalHelden video
  • Het lanceren van de eerste Week van de AfvalHelden podcast
  • Het publiceren van kijkjes in de keuken van de afvalbranche

Volg de NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en TLN op sociale media om niets te missen. En bekijk de website voor meer informatie, een toolbox en inspiratie voor acties.  

Deel je iets op sociale media? 
Vergeet dan niet #AfvalHelden te vermelden. Wie weet krijgt jullie initiatief dan een plekje in de terugblik-video van de Week van de AfvalHelden. 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.