NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld je aan voor de Webinar UPV Matrassen

Datum: 04-04-2023
Op dinsdag 18 april organiseren we een webinar over de UPV Matrassen. In een uur tijd ben je weer up-to-date op het gebied van matrassen. Het webinar is toegankelijk voor alle NVRD-leden.

We blikken terug op de monitoringscijfers van het eerste loopjaar van de Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV). Hoeveel producenten hebben zich gemeld? Hoeveel gemeenten doen mee? Hoeveel matrassen zijn ingezameld en verwerkt? 

Ook blikken we vooruit. Wat zijn de onderwerpen waar we ons dit jaar mee bezig gaan houden? Zoals de vergoedingen voor 2023, maar ook een onderzoek naar natte en vieze matrassen. 

In een uurtje ben je weer helemaal bijgepraat, door NVRD-dossierhouder Evelien Mertens en Matras Recycling Nederland (MRN). Aanmelden kan via deze pagina. 

Meer nieuws

Meer artikelen lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerd nieuws te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.