NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld je nu aan voor de Afvalconferentie op 7 okt 2020

Datum: 03-09-2020
Op 7 oktober organiseren de NVRD en Vereniging Afvalbedrijven de Afvalconferentie 2020. Een bijzondere editie omdat dit de eerste keer is dat we een Hybride Conferentie organiseren. Dit houdt in dat u zelf kiest of u aanwezig bent op onze eventlocatie in Arnhem (max 100 personen) of dat u online mee doet.     

Bekijk hier waarom deze middag de moeite waard is:

 

Het thema van de Afvalconferentie is de Vitale Afvalsector, wat verwijst naar enerzijds de vitale rol van afvalbedrijven in de corona crisis, maar ook naar de noodzaak om vitaal door de crisis te komen. De gastheer/talkshowhost Mark Beumer zal in twee gespreksrondes met een panel van 2 of 3 personen spreken over de invloed van de corona crisis op:

Veilig werken en de vitaliteit van de sector, met onder meer:

  • Arjella van Scheppingen, onderzoeker en facilitator vitale arbeidsorganisaties
  • Wouter Koenderman, directeur ACV, voorzitter Stuurgroep Sectorplan Ambor

Productketens en afzetmarkten, met onder meer:

  • Lukas Visser, van Ingka Investments, de investeringstak van IKEA en verantwoordelijk voor de strategische investeringen van IKEA in de circulaire economie
  • Hagar Ligtvoet, MT-lid Grondstoffen, Recycling en Europees en internationaal CE beleid bij het Ministerie I&W

De centrale vraag is steeds wat we geleerd hebben van de crisis en of we de crisis ook als een kans kunnen benutten. Elke gespreksronde duurt ca. 30 tot 45 minuten.

Voorzitters
De voorzitters van NVRD en Vereniging Afvalbedrijven, Boris van der Ham en Henry Meijdam zullen uiteraard ook acte de préséance geven. Cabaretier / comedian Edo Berger verzorgt de aftrap van de bijeenkomst met een geheel eigen visie op de vitale Afvalsector.

Locatie:
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Tijdstip:
14.00 uur tot 16.00 uur

Aanmelden kan nu via www.afvalconferentie.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.