NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld je nu aan voor de Afvalconferentie op 7 oktober

Datum: 08-09-2020
Het thema van de Afvalconferentie is de Vitale Afvalsector, wat verwijst naar enerzijds de vitale rol van afvalbedrijven in de coronacrisis, maar ook naar de noodzaak om vitaal uit de crisis tevoorschijn te komen. Gastheer/talkshowhost Mark Beumer spreekt een aantal interessante gasten over de invloed van de coronacrisis op veilig werken en de vitaliteit van de sector en productketens en afzetmarkten. Daarnaast hebben we een verrassend intermezzo en sluiten we af met een 1,5 meter netwerkborrel.   

Gastheer/talkshowhost Mark Beumer zal in twee gespreksrondes met een panel van 2 of 3 personen spreken over de invloed van de coronacrisis op veilig werken en de vitaliteit van de sector en productketens en afzetmarkten.Wat kunnen we leren van deze periode? Waar staan we nu als sector? Aan tafel zitten onder andere:

Panel: Veilig werken en de vitaliteit van de sector, met onder meer:

  • Arjella van Scheppingen, onderzoeker en facilitator vitale arbeidsorganisaties
  • Wouter Koenderman, directeur ACV, voorzitter Stuurgroep Sectorplan Ambor

Productketens en afzetmarkten, met onder meer:

  • Lukas Visser, van Ingka Investments, de investeringstak van IKEA en verantwoordelijk voor de strategische investeringen van IKEA in de circulaire economie
  • Hagar Ligtvoet, MT-lid Grondstoffen, Recycling en Europees en internationaal CE beleid bij het Ministerie I&W

 

 

1,5 meter netwerkborrel

Na afloop van de Afvalconferentie is er een netwerkborrel voor de mensen op locatie in Arnhem. Het moment om elkaar (op 1,5 meter) te ontmoeten, bij te praten en nieuwe contacten op te doen. Wij doen er alles aan om de borrel veilig en volgens alle coronaprotocollen

Aanmelden kan via: www.afvalconferentie.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.