NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld je nu aan voor de online ledenvergadering op donderdag 3 december 2020

Datum: 19-11-2020
Het wordt een bijzondere Algemene Ledenvergadering. Enerzijds omdat het de eerste vergadering van Henry Meijdam is als voorzitter en anderzijds omdat het voor u de eerste kennismaking is met onze nieuwe directeur Wendy de Wild. De Algemene Ledenvergadering zal online plaatsvinden – het is vanwege COVID-19 nog niet mogelijk fysiek bij elkaar te komen.

De agenda staat in het teken van de vaststelling van het Jaarplan en de begroting voor 2021. Daarnaast staan we stil bij de gang van zaken in het afgelopen jaar en kijken we voorzichtig vooruit naar de toekomst.

Een vitale sector! 
Het jaar 2020 stond in het teken van COVID-19. En ook in 2021 zal dit ons parten spelen. Voorafgaand aan de ledenvergadering staan we stil bij de impact die COVID-19 heeft gehad op onze branche, welke maatregelen zijn genomen en wat dit betekent voor de nabije toekomst? Dit doen we aan de hand van het verhaal van een van onze leden. Wil Sijstermans, directeur van Rd4, deelt zijn ervaringen en geeft een kijkje in de keuken over de aanpak en het omgaan met COVID-19 in Zuid-Limburg.

De agenda en procedure is zoals u gewend bent. Voor stemgerechtigde leden is er de mogelijkheid om online te stemmen. Ook is er de mogelijkheid tot 72 uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk vragen in te dienen. Dit kan via post@nvrd.nl onder vermelding van ‘vraag ALV’. Vragen kunnen ook tijdens de vergadering worden gesteld. Uiterlijk tijdens de ledenvergadering worden de vragen beantwoord.

Graag tot 3 december! 
Meld je aan via deze link: https://www.nvrd.nl/cms/showpage.aspx?id=6776

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.