NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld je nu aan voor het NVRD Jaarcongres 2021!

Datum: 01-04-2021
Op 20 mei 2021 is het zover: dan vindt het online NVRD Jaarcongres 2021 plaats. Live vanuit een studio in het Klokgebouw te Eindhoven gaan diverse tafelgasten met elkaar het gesprek aan over ‘Innovatie en de rol van de Overheid’.

Tussen 14.30 en 17.00 uur leidt dagvoorzitter Nathan de Groot de tafelgasten langs onderwerpen als ‘welke rol dient de overheid in te nemen in het innovatieproces’, ‘hoe innoveer je in crisistijd’ en ‘hoe houd je balans tussen sociaal werkgeverschap en technologische innovatie’? Hierover gaan onder andere Werner Schouten (voorzitter de Jonge Klimaatbeweging), Jouri Schoemaker (Pieter Pot) en Maurice Geraets (Co-CEO NXP Nederland) met elkaar in gesprek. Sigrid Schuurmann (voorzitter Young NVRD) schuift aan als tafeldame om de jonge generatie in de branche te vertegenwoordigen.

Voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden, bezoek www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.