NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Meld u aan voor het Webinar (28 mei) “Verbetering afvalscheiding in de hoogbouw”

Datum: 14-05-2020
Welke functionerende instrumenten kunnen gemeenten inzetten om bronscheiding van gfe-afval in hoogbouwwijken te verbeteren? Dat was de belangrijkste vraag binnen het recent afgeronde VANG-HHA onderzoeksproject ‘Verbetering afvalscheiding en -inzameling in de hoogbouw’, waarin een unieke samenwerking tussen de overheid, wetenschap, praktijkexperts en het bedrijfsleven is ontstaan.

Het project heeft geresulteerd in een ‘menukaart’ met mogelijke instrumenten die gemeenten kunnen inzetten ter bevordering van bronscheiding. Graag delen we de resultaten in een Webinar. Tijdens het Webinar presenteren we de menukaart, de individuele instrumenten en andere relevante zaken zoals kwaliteit en impact.

Meld u vóór 22 mei 2020 aan: Aanmeldformulier

Met vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat Hoogbouw, vanghuishoudelijkafval@rws.nl of via telefoonnummer 06 46935784.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.