NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Nationale Recycleweek 11 t/m 17 oktober

Datum: 28-09-2021
Op 14 oktober vindt de International E-waste Day plaats. Sinds 2019 wordt rondom die dag in Nederland de Nationale Recycleweek gehouden. Ook gemeenten en inzamelbedrijven kunnen hier actief aan meedoen. Een speciale toolkit geeft toegang tot diverse middelen te gebruiken op de websites, socialmedia en huis aan huisbladen.

Stichting OPEN (en Stichting LightRec) ondersteunen deze week met verschillende landelijke consumentencampagnes en inzamelacties. Zo zijn er ook dit jaar weer landelijke radio commercials te horen. Daarnaast worden producenten / importeurs, retailers, gemeenten en partners van harte uitgenodigd om tijdens deze week ook activiteiten te organiseren om de inzameling van e-waste te stimuleren. Daarbij kan je gebruik maken van de communicatiekit van Stichting OPEN, vol materialen.

Lees hier de mogelijkheden voor jouw organisatie om mee te doen aan de Recycleweek.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.