NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Neem deel aan de 1e lunchlezing Circulaire Ambachtscentra op 25 januari

Datum: 14-01-2021
Dit jaar organiseert het programmabureau Circulaire Ambachtscentra een reeks lunchbijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij een circulair ambachtscentrum (CA). De eerste lunchlezing gaat over het onderzoek naar het stimuleren van online 2e hands aankopen door jongeren en over de samenwerking tussen een CA en scholen.

Wilt u kennis en ervaringen horen van deskundigen in het veld van circulaire ambachtscentra? Of bent u geïnteresseerd in resultaten uit onderzoeken rondom dit thema? Meld u dan aan voor de online lunchlezing en leer meer onder het genot van uw eigen lunch.

Tijdens de eerste online lezing op maandag 25 januari van 12.00 - 13.00 uur hebben we de volgende gastsprekers uitgenodigd:

  • Stefan van der Wal (Rijkswaterstaat) gaat in op de vraag hoe je jongeren zo ver krijgt dat ze meer online 2e hands aankopen doen? Impact maken met gedrag van jongeren en online tweedehands aankopen.
  • Maarten van Dongen (Natuur en Milieu Overijssel) vertelt over de samenwerking van kringloop Waarde-ring met het onderwijs. Hoe doe je dat? Voor meer info over Waarde-ring, kijk op: https://waarde-ring.nl/

Komt u ook? Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. U ontvangt de Zoom-link voorafgaand aan de bijeenkomst per mail als u zich heeft aangemeld. Graag tot de 25e!

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.