NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Neem kosteloos deel aan de Benchmark Schoon!

Datum: 14-05-2020
Door te kijken naar en leren van andere gemeenten, ontwikkel je inzicht in hoe schoon je gemeente al is en hoe deze nog schoner kan worden.

In mei gaat de Benchmark Schoon (peiljaar 2019) weer van start. Meldt u daarom nog snel aan. In de Benchmark Schoon vergelijken gemeenten de prestaties van de ‘beheerthema’s Schoon’, zoals zwerfafval, reiniging en onkruid, op basis van kwaliteit, kosten en aanpak. Door benchlearning en benchmarkbijeenkomsten leert u van elkaars best (en worst) practices.

De Benchmark Schoon wordt verzorgd door de NVRD in samenwerking met NederlandSchoon en Rijkswaterstaat en wordt aan alle gemeenten kosteloos aangeboden. Meer informatie over de benchmark en over hoe deel te nemen is te vinden op www.benchmarkschoon.nl. Aanmelden is ook mogelijk door te mailen naar info@benchmarkschoon.nl.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.