NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Netwerk van afvalcoaches

Datum: 24-02-2023
Het netwerk van afvalcoaches groeit. De groep voor afval- en grondstofcoaches, voorlopers en geïnteresseerden met een vergelijkbare of gerelateerde rol telt nu 37 leden. Sluit jij je ook aan bij het netwerk?

In september 2022 deelden we al een oproep van afvalcoach Yvette Loeven, werkzaam bij Blink. Zij kwam graag in contact met andere afvalcoaches. Inmiddels hebben Midwaste, Blink en de NVRD een Afvalcoach Netwerk opgezet en hebben al 37 afvalcoaches op de oproep gereageerd. 

Het Afvalcoach Netwerk heeft een eigen LinkedIn groep: Afvalcoach Netwerk. In deze groep kun je sparren met collega's van binnen en buiten jouw regio en kennis en ervaring, successen en moeilijkheden delen.

Hoe de groep verder wordt vormgegeven is aan de groep zelf! Daarom willen we je vragen om deze vragenlijst in te vullen, zodat we aan de hand van de antwoorden de volgende stappen kunnen bepalen. 


Meer nieuws

Meer artikelen lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerd nieuws te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.