NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Netwerkweek zwerfafval

Datum: 13-01-2021
Rijkswaterstaat organiseert van 9 tot en met 12 februari 2021 een online netwerkweek over de aanpak van zwerfafval. Tijdens interactieve sessies via MS Teams wordt in vier ochtenden de focus gelegd op ‘Samen Werken aan een Afvalvrije Ruimte’.

De sessies gaan over landelijke ontwikkelingen zoals de ontwikkeling van de SUP (Richtlijn Single Used Plastics), en over het delen van successen rondom monitoring en bronaanpak. Ook kijken we hoe we de aanpak van zwerfafval samen nog beter kunnen inbedden in beleid en uitvoering, en hoe we van elkaar kunnen leren.


Elke ochtendsessie (van 9.00 uur tot circa 11.00 uur) heeft een eigen thema. Deelname kan per thema, dus per dag. Iedereen is van harte welkom om aan meerdere ochtendsessies deel te nemen. Aanmelden gaat per afzonderlijke sessie. Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.