NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Nieuw bestuur Young NVRD 

Datum: 05-11-2020
In september startte Young NVRD de zoektocht naar nieuwe bestuursleden. Na verschillende gesprekken zijn de twee nieuwe bestuursleden aangesteld: Douwe Huitema en Hede Razoky.  

Samen met voorzitter Sigrid Schuurmann (gemeente Rotterdam) en Suzie van de Pas (NVRD) zullen zij vanaf heden het bestuur van Young NVRD vormen. De eerste taak van het nieuwe bestuur is om het Jaarplan voor 2021 vast te stellen.

Douwe Huitema
Douwe is junior adviseur Duurzame Economie en Leefomgeving bij adviesbureau KplusV. Binnen deze onderwerpen begeleidt Douwe overheidsinstanties bij beleidsvorming, beleidsimplementatie, aanbestedingen, evaluaties, marktverkenningen en onderzoek. 
“Het lijkt me heel leuk om deel uit maken van het Young NVRD bestuur. Omdat juist daar thema's samen komen waar ik enthousiast van word: kennisdeling, vraagstukken rondom afval en grondstoffen, circulariteit en met jonge mensen gave dingen organiseren die er toe doen en betekenisvol zijn.”

Hede Razoky
Hede Razoky is werkzaam bij gemeente Almere, waar ze zich dagelijks bezighoudt met het Upcyclecentrum. Hier bewijst ze zich een duizendpoot: ze houdt zich bezig met relatiebeheer, het ontwikkelen van een duidelijke visie, het aangaan van verbindingen  met verschillende partijen en zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van het Upcyclecentrum vergroot wordt. “Als nieuw bestuurslid wil ik graag bijdragen aan inspirerende bijeenkomsten die jonge professionals aan elkaar verbinden, om zo samen te werken aan een circulair Nederland! Ik hoop met mijn creativiteit en enthousiasme het team te versterken.”

 

Meer informatie over Young NVRD: https://www.nvrd.nl/young-nvrd 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.