NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Nog een maand tot het NVRD Jaarcongres 2021 meld je nu aan

Datum: 20-04-2021
Nog precies een maand en dan organiseren NVRD en Cure het NVRD Jaarcongres vanuit Eindhoven. Een Online beleving met interessante tafelgesprekken en volop ruimte om collega’s uit het hele land (digitaal) te ontmoeten. De tafelgasten zijn allemaal bekend. In onderstaand filmpje nodigt Frans van Strijp als gastheer en directeur van Cure iedereen persoonlijk en van harte uit om er ook dit jaar ‘gewoon’ bij te zijn!

Tussen 14.30 en 17.00 uur leidt dagvoorzitter Nathan de Groot de tafelgasten langs onderwerpen als ‘welke rol dient de overheid in te nemen in het innovatieproces’, ‘hoe innoveer je in crisistijd’ en ‘hoe houd je balans tussen sociaal werkgeverschap en technologische innovatie’? Hierover gaan onder andere Werner Schouten (voorzitter de Jonge Klimaatbeweging), Jouri Schoemaker (Pieter Pot), Maurice Geraets (Co-CEO NXP Nederland), Willem van der Leegte (President & CEO · ‎VDL Groep), Willemijn Peeters (CEO & Founder ‎Searious Business), Margriet Jongerius (Bestuurder, interim-manager, kwartiermaker en toezichthouder en actief op het terrein van het brede Sociale Domein), Rik Thijs (wethouder Eindhoven) en  Henry Meijdam (voorzitter NVRD) met elkaar in gesprek. Sigrid Schuurmann (voorzitter Young NVRD) schuift aan als tafeldame om de jonge generatie in de branche te vertegenwoordigen. Paul de Munnik verzorgt de muzikale omlijsting en niemand minder dan Victor Mids verzorgt een act!

Meer informatie en direct aanmelden: www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.