NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Nog maar 2 weken tot Grondstoffencongres

Datum: 05-03-2020
Over twee weken is het eindelijk zover: het Grondstoffencongres 2020 in Nieuwegein met als rode draad: een goed verhaal begint bij jezelf: Laten we afvalscheiding eenvoudig en beter uitlegbaar maken. In De Woonindustrie in Nieuwegein draait het op 19 maart om alle do’s & don’ts om het gemeentelijk afvalbeheer naar een hoger plan te trekken, de kwaliteit van de grondstoffen te verbeteren en om het juiste verhaal uit te dragen.

Zo zijn er bijvoorbeeld sessies over de JA-JA sticker, verschillende sessies over kwaliteit van grondstoffen en sessies die best practices delen over bijvoorbeeld omgekeerd inzamelen, inzamelen van grof vuil op wijkniveau en circulaire ambachtscentra. En natuurlijk staan de sessies in het teken van het juiste verhaal vertellen.

Inmiddels hebben ruim 450 mensen zich ingeschreven. Iedere dag komen hier nog aanmeldingen bij. Een paar sessies hebben het maximale aantal deelnemers bereikt. We zijn in overleg met de locatie om de capaciteit voor deze sessies te verhogen zodat iedereen naar de sessie van zijn keuze kan gaan. Dus zorg dat je erbij bent en schrijf je alsnog in via deze link.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.