NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Nog niet aangemeld voor de Afvalconferentie volgende week? Doe het vandaag!

Datum: 30-09-2021
Nog precies zes dagen tot het eerste grote afvalevent sinds de start van de pandemie 1,5 jaar geleden. De Afvalconferentie 2021 op 6 oktober in DeFabrique in Utrecht wordt een interessante conferentie voor beslissers in de afvalsector. De organisatie is zoals altijd in handen van de Vereniging Afvalbedrijven en de NVRD. Meld je vandaag nog aan. Meer dan 120 deelnemers gingen je voor!

Is wat we doen genoeg? Zijn de doelen voor 2025, 2030 en 2050 haalbaar zonder drastische aanpassingen? En als er aanpassingen nodig zijn, hoe zouden die er dan uit moeten zien? Welke rol speelt úw organisatie daarbij en u als leider binnen onze sector? De Afvalconferentie gaat over de urgentie van systeemverandering in de grondstoffenketen. Met inspirerende verrassende én kritische sprekers vanuit uiteenlopende perspectieven: producenten, economisch, consumenten, wetenschap, sectoraal. Naast deze uitdagende en boeiende thema’s is er nóg een reden om te komen: we mogen weer. Na al die tijd is dit het eerste live evenement waar de afvalsector elkaar weer in levenden lijve gaat ontmoeten. We kunnen niet wachten u 6 oktober weer te ontvangen.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Vereniging Afvalbedrijven en de NVRD. Meer informatie over het programma en direct aanmelden: www.afvalconferentie.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.