NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD-Benchmark Huishoudelijk Afval weer van start!

Datum: 12-04-2023
Op 11 april was het alweer zover: de kick-off van de NVRD-Benchmark Huishoudelijk Afval. Dit jaar nemen bijna 200 gemeenten deel aan de steeds groeiende benchmark.

Ook dit jaar is het weer tijd om de eigen resultaten te vergelijken met anderen, en na te gaan waar verbeterpunten liggen. De cijfers van 2022 zullen besproken worden gedurende vier bijeenkomsten, waarvan de eerste op 11 april plaatsvond. 

Na het openingswoord van Wendy de Wild, directeur van de NVRD, is de opzet en planning voor 2023 gepresenteerd. Voor deelnemers was er de mogelijkheid om hun kennisbehoeften te delen. De vervolgbijeenkomsten zullen hierop aansluiten. 

Officieel is de aanmelding gesloten, maar mocht je vergeten zijn je aan te melden en toch graag mee willen doen, neem dan contact op via de website

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.