NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD Benchmark Schoon in juli weer van start!

Datum: 17-06-2021
Binnenkort gaat de Benchmark Schoon weer van start! In deze benchmark vergelijken gemeenten de prestaties op kwaliteit openbare ruimte, kosten en aanpak van de beheerthema’s schoon, waaronder zwerfafval, reiniging en onkruid. Met dit jaar aandacht voor de invoering van statiegeld op kleine PET-flesjes en de  invloed daarvan op de openbare ruimte.

De benchmark schoon prikkelt gemeenten om te leren van elkaar. In een tweetal bijeenkomsten worden de resultaten besproken en ervaringen en bestpractices uitgewisseld. De benchmark start in juli en heeft een doorlooptijd van vier maanden.  
Deelnamekosten bedragen € 500,-. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@benchmarkschoon.nl. Meer informatie is te vinden op www.benchmarkschoon.nl  

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.