NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD Jaarcongres 2021 programma bekend!

Datum: 15-04-2021
Op 20 mei 2021 is het zover: dan vindt het online NVRD Jaarcongres 2021 plaats. Live vanuit een studio in het Klokgebouw te Eindhoven gaan diverse tafelgasten met elkaar het gesprek aan over ‘Innovatie en de rol van de Overheid’. Naast zeer interessante tafelgesprekken is er ook volop ruimte voor (digitale) ontmoeting tijdens de netwerkborrel! Het geheel wordt muzikaal omlijst door Paul de Munnik op Vleugel.  

Tussen 14.30 en 17.00 uur leidt dagvoorzitter Nathan de Groot de tafelgasten langs onderwerpen als ‘welke rol dient de overheid in te nemen in het innovatieproces’, ‘hoe innoveer je in crisistijd’ en ‘hoe houd je balans tussen sociaal werkgeverschap en technologische innovatie’? Hierover gaan onder andere Werner Schouten (voorzitter de Jonge Klimaatbeweging), Jouri Schoemaker (Pieter Pot), Maurice Geraets (Co-CEO NXP Nederland), Willem van der Leegte (President & CEO · ‎VDL Groep), Willemijn Peeters (CEO & Founder ‎Searious Business), Margriet Jongerius (Bestuurder, interim-manager, kwartiermaker en toezichthouder en actief op het terrein van het brede Sociale Domein), Rik Thijs (wethouder Eindhoven) en  Henry Meijdam (voorzitter NVRD) met elkaar in gesprek. Sigrid Schuurmann (voorzitter Young NVRD) schuift aan als tafeldame om de jonge generatie in de branche te vertegenwoordigen. Paul de Munnik verzorgt de muzikale omlijsting en niemand minder dan Victor Mids verzorgt een act!

PROGRAMMA
14.30 digitale inloop en bezoek sponsorplein
15.00 start programma door Frans van Strijp van Cure, gevolgd door Henry Meijdam in gesprek met dagvoorzitter Nathan de Groot
15.30 twee tafelronden waar Nathan als gespreksleider de volgende onderwerpen aan bod laat komen: overheidsingrijpen om innovatie te stimuleren, automatisering versus werkgeverschap en innoveren tijdens crisis
16.45 Netwerkborrel met veel mogelijkheid tot digitale ontmoeting, zowel leden onderling als leden met sponsoren
17.15 Afsluiting

Voor meer informatie en direct aanmelden: www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.