NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD Jaarcongres 2022

Datum: 25-03-2022
Op 18 en 19 mei organiseren wij samen met ZRD en Indaver het NVRD jaarcongres 2022. In het mooie Zeeland maken we er weer een inspirerend en feestelijk congres van! Aanmelden? Dat kan! Er zijn nog enkele All-in tickets beschikbaar.
Programma
Woensdag 18 mei 2022
15:00 uur - Algemene Ledervergadering NVRD
19:00 uur - Netwerkavond

Donderdag 19 mei 2022
9:30 - Congres
19:00 - Diner
21:30 - Feestavond

Sprekers
Naast dagvoorzitter Nathan de Groot en de jaarrede van NVRD voorzitter Henry Meijdam zullen diverse sprekers hun visie geven op kwaliteit. Inmiddels hebben we al vier sprekers bekendgemaakt, namelijk:
  • Dr. Danielle Braun
  • ir. R.P. (Roald) Lapperre
  • Dr. Martin C. Th. Scholten
  • Ellen Mensink
Ga voor meer informatie en om u aan te melden naar nvrdjaarcongreszeeland.nl

Thema
In 2022 staat het Jaarcongres in het teken van kwaliteit. Volgens de definitie is kwaliteit de mate waarin iets goed is en aan de norm voldoet, in de afval- en reinigingsbranche is kwaliteit de sleutel tot een schonere leefomgeving en een circulaire economie. Tegelijkertijd is kwaliteit ook een perceptie, een verwachting, die afhankelijk is van context en persoonlijke overtuigingen. Een complex samenspel van objectieve en subjectieve aspecten. Hoe kijken we daarnaar vanuit onze sector? Beleven we kwaliteit nu hetzelfde als over tien jaar?

Kwaliteit van grondstoffen is vandaag de dag het meest aansprekend, en ook de kwaliteit van onze mensen, middelen en organisaties spelen een belangrijke rol bij het behalen van ons doel om de keten te sluiten. Welke verwachtingen hebben we in Nederland, in Europa, van een hoogwaardige (lees kwalitatieve) circulaire afval- en grondstoffenketen? Wanneer doen we het goed, en hoe komen we daar? Een vraag die niet uniek is voor onze sector.

Wij zien u graag op 18 en 19 mei op het NVRD jaarcongres 2022. Tot dan! 

Sponsoren
Dit jaarcongres is mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren, kijk hier voor alle sponsoren.

Modulo.jpg LOGO_VDL-Translift-RGB.png TTC-Nederlan-kleur.svg

Sulo_Logo_mitR_4c-2.jpg Quatra-logo.png

Cle-ver-Consultancy.png vereniging-afvalbedrijven.svg Sidcon.jpg

21south.jpg Curitas.png Prometheus-Informatics.png
Kempenaars-Groep-DEF-01-002.jpgTwistGroup.pngMeer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.