NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD jaarcongres 2023

Datum: 15-03-2023
Op woensdag 10 en donderdag 11 mei organiseren wij samen met Reinigingsdiensten Rd4 het NVRD jaarcongres 2023.
​Dit keer gaan we naar een van de zuidelijkste puntjes van ons land, namelijk Heerlen. We stappen uit onze comfortzone, verruimen ons blikveld en springen in het diepe. Want we hebben lef, durf en leiderschap nodig om de transitie naar een circulaire economie mogelijk te maken. 

Dagvoorzitter
Een congres valt of staat met een goede dagvoorzitter. Iemand die ons vakkundig en op speelse wijze meeneemt door het programma. En die goede dagvoorzitter hebben we gevonden in Harm Edens. Geestig, scherp en alert, maar altijd inhoudelijk. Harm is onder andere bekend van Dit Was Het Nieuws, als columnist van Linda, presentator van BNR Duurzaam en ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds.

Sprekers
Tijdens het NVRD jaarcongres 2023 laten we ons inspireren door onder andere Esther Crombag, Jan-Paul Rutten (Gulpener) en Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager). Kijk ook voor meer informatie en sprekers op nvrdjaarcongres.nl

Young NVRD korting 
Om ook jong talent uit onze branche de kans te bieden om geïnspireerd te raken, nieuwe kennis op te doen en hun netwerk te vergroten, kunnen leden van de Young NVRD tegen een gereduceerd tarief deelnemen. De Young NVRD is een gratis platform voor alle medewerkers van 35 jaar of jonger die werkzaam zijn bij leden van de NVRD. Aansluiten bij de Young NVRD? Mail dan naar young@nvrd.nl

- Alleen congres: € 350,-
- Congres + diner en feestavond: € 450,- 
- Congres + netwerkavond (10 mei) + diner en feestavond: € 495,-

Aanmelden
Ook deze editie zal weer onvergetelijk worden. Heb je je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.