NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD Jaarcongres 2023 bij Rd4 in Heerlen

Datum: 19-01-2023
Op 10 en 11 mei is het weer zover: dan is het tijd voor het NVRD Jaarcongres 2023. NVRD-lid Rd4 is dit jaar gastheer van het congres.

​Het thema van het NVRD Jaarcongres 2023 is 'Zoek je grenzen op'. En dat nemen we niet alleen figuurlijk, maar ook heel letterlijk. Deze editie zijn we namelijk te gast bij Rd4 in Heerlen. Een van de zuidelijkste puntjes van ons land. Rd4 opent daar haar eigen deuren: het congres vindt plaats op het terrein van de reinigingsdienst. Voor Rd4 is het dubbel feest: zij bestaan dit jaar 25 jaar.

Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het NVRD jaarcongres 2023. Ook deze editie zetten wij weer een mooi programma neer met onder andere een interessante netwerkavond, inspirerende sprekers en een gezellige borrel. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden voor het congres doe je via deze link

Hotelovernachting
Om zoveel mogelijk gasten te kunnen verzekeren van een overnachting in de buurt is een groot aantal hotelkamers gereserveerd bij Van der Valk Heerlen. Deze kamers dienen zelf door jou als deelnemer te worden gereserveerd. Wees er op tijd bij, want vol=vol.

Om een kamerreservering aan te vragen, mail je naar sales@heerlen.valk.nl met als referentie HEE – GF32783 Jaarcongres NVRD. Vermeld in deze aanvraag ook je voornaam, achternaam, organisatie en de gewenste check-in en check-out datum. De kamers zijn o.b.v. beschikbaarheid. Een reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen vanuit Van der Valk Heerlen.


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.