NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD leden denk mee over het jaarplan 2021

Datum: 20-10-2020
Wat zijn voor u en de branche de belangrijke thema’s van 2021?  En op welke thema’s moet de NVRD dus volgens u maximaal inzetten? Hier gaan we samen op dinsdag 27 oktober van 10.00-11.30 uur over nadenken en brainstormen. 

We horen deze ochtend graag van de leden van de NVRD wat er speelt in uw gemeente, verzorgingsgebied en in de branche. De aangegeven thema’s en ontwikkelingen worden meegenomen in het schrijven van het jaarplan 2021 van de NVRD. Aan de hand van stellingen nemen we u mee in de mogelijke oplossingsrichtingen voor 2021.

Dit event zal online plaatsvinden.  Kunt u er niet bijzijn? Om er zeker van te zijn dat iedereen gehoord wordt, kunt u van tevoren al uw punten toesturen.  Het precieze programma en meer informatie ontvangt u spoedig na uw aanmelding.

Wat:             Online meedenken Jaarplan 2021
Wanneer:     Dinsdag 27 oktober
Hoe laat:      10.00-11.30 uur
Waar:           Online meeting via Zoom

Aanmelden via deze link

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.