NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD podcast: ook Mark Beumer recyclet e-waste

Datum: 14-10-2019
Veel mensen weten niet hoeveel apparaten en lampen ze daadwerkelijk in huis hebben. Daarnaast ligt er veel e-waste op zolders en in keukenlaadjes wat allang niet meer gebruikt wordt en vaak zelfs kapot is. Zonde! Tijdens de nationale recycleweek van 14 tot 21 oktober wordt heel Nederland opgeroepen dit (kleine) e-waste massaal in te leveren of als het nog werkt naar de kringloop te brengen. Tjeerd de Groot reisde af naar Den Haag om Mark Beumer (van Het Groene Brein en duurzaamheidsnieuws BNR nieuwsradio) te interviewen.

Hoeveel apparaten en lampen heeft Mark Beumer, en wat brengt hij na het bezoek van Tjeerd weg en waar?

In onderstaande podcast het verhaal van Mark Beumer en zijn e-waste:

Abonneer je nu op de poddcasts van de NVRD via: SpotifyItunes of Soundcloud

Meer informatie over de week: www.iedereenrecyclet.nl 

Download hier het Heel Holland Recyclehuis en plaats deze in uw Huis aan Huis blad of op social media

Heel Holland Recyclet is een gezamenlijk initiatief van RND, NVRD, Rijkswaterstaat, Stichting RTA, Techniek Nederland, Thuiswinkel.org, Stichting FIAR CE (TV en Audio), ICT Milieu, Stichting LightRec Nederland, SMR, SVEG, Stichting Witgoed, WEEENL , uitvoeringsorganisatie Wecycle en Stichting ZRN.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.