NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD podcasts

Datum: 23-04-2020
De NVRD is in 2019 gestart met het maken van podcasts. Deze podcasts (audiofragmenten) gaan de diepte in over diverse onderwerpen, zoals het jaarprogramma en privacy in de afvalbranche, vernieuwde raamovereenkomst verpakkingen. Ook hebben we de sprekers van het NVRD Jaarcongres 2019 voor dit kanaal geïnterviewd.   

Steeds meer mensen luisteren podcasts omdat je deze in je eigen tijd heel gemakkelijk via je smartphone in de auto, trein, op je werk of gewoon thuis kan luisteren. Platforms als Spotify en I-Tunes investeren veel in dit medium omdat het de toekomst heeft. Ook NPO Radio 1 heeft afgelopen jaren veel geïnvesteerd in podcasting en met succes.

Afspeellijst
Speciaal in deze tijd van thuiszitten is podcast nog meer een middel om je bij te laten praten over diverse onderwerpen. We wijzen je graag op onderstaande afspeellijst. Met de laatste podcasts van de NVRD:

 

Benieuwd naar andere podcasts van de NVRD? Luister er naar via onderstaande links:
Soundcloud
Itunes
Spotify 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.