NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD-talk: Succesvolle inzamelstrategieën en ondersteuningsmogelijkheden VANG

Datum: 30-04-2020
Vanuit VANG hebben we de afgelopen jaren met een groot aantal gemeenten mogen meedenken. Hieruit, en uit de jaarlijkse Benchmark Afvalinzameling, hebben we veel kennis opgedaan over succesvolle strategieën van afvalinzameling. Tijdens deze NVRD-talk zal Samuel Stollman, die namens NVRD actief is als gemeenteadviseur VANG, de belangrijkste contouren en uitgangspunten van succesvol grondstoffenbeleid presenteren.

Vervolgens zal worden ingegaan op de veelheid van vragen die leven bij de verschillende gemeenten die met nieuw afvalbeleid aan de slag gaan, en op welke manier het VANG-programma deze gemeenten in 2020 kan ondersteunen.

Ben u geïnteresseerd in de keuzes die andere gemeenten maken, en wilt u weten op welke manier VANG uw gemeente (gratis!) kan ondersteunen bij het realiseren van uw doelen? Meld u dan nu aan voor deze gratis NVRDtalk op 7 mei.

 Aanmelden via deze link

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.