NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRD-talk: van crisis- naar verandercommunicatie

Datum: 30-04-2020
Deze NVRD-talk van Friederike Kleijn op 14 mei gaat over ‘van crisis- naar veranderingscommunicatie’. Communicatie in deze tijd van Corona is in ons type organisatie erg intensief. Intern én extern zetten we in op het goed blijven informeren en zo goed mogelijk betrekken van onze stakeholders. Maar inmiddels zijn we het stadium van crisiscommunicatie voorbij en richten we ons op veranderingscommunicatie. En dat biedt perspectief.

Friederike Kleijn werkt als senior communicatieadviseur bij Circulus-Berkel. Aandachtsgebieden: corporate communicatie, publiekscommunicatie, digitale ontwikkelingen. Achtergrond: studeerde Nederlands/communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht en volgde een post doc Informatiemanagement aan de Erasmus Universiteit. Combineerde in haar  carrière schrijven – doceren – organiseren – adviseren. Richt zich graag op strategische thema’s.

Meld je nu gratis aan voor deze NVRDtalk

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.