NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk Angeline Kierkels: het gaat om mensen, juist nu!

Datum: 10-04-2020
We staan nu al een paar weken voor de grootste uitdaging ooit. Keuzes die gemaakt moeten worden over de inzet van mensen, een andere manier van werken en vooral ook de onzekerheid. De afval- en reinigingsbranche is aangemerkt als een vitale sector en is dat ook. Een sector die ervoor zorgt dat Nederland schoon, en hygiënisch blijft. Ineens is er dan ook grote waardering vanuit de samenleving voor onze helden. Maar zou dit eigenlijk niet van zelfsprekend moeten zijn, crisis of niet? Op 16 april organiseren wij een NVRDtalk die hierover gaat.

Angeline Kierkels is directeur van Meerlanden en Vice Voorzitter van de NVRD. In deze NVRDtalk vertelt ze wat de Coronacrisis betekent voor de sector. Een vitale sector die staat voor een grote opgave. Hoe kijken we nu naar de sector en wat kunnen we hiervan leren voor de toekomst?

Na afloop van deze talk van ongeveer 20 minuten is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Angeline.

Tijd: 11.00 uur tot 12.00 uur
Datum: 16 april 2020

Schrijf je in via deze link 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.