NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk Arjella van Schepppingen staat online

Datum: 17-03-2021
Tijdens de Week van de AfvalHelden werden medewerkers uit de afvalbranche door het hele land in het zonnetje gezet. Op de donderdagmiddag gaf dr. Arjella van Scheppingen een talk over ‘waardering uiten’.

Arjella gaf aan dat waardering krijgen een basisbehoefte is. “Het gevoel ertoe te doen en van belang te zijn, dat is voor iedereen belangrijk. Het is een universele waarde. Maar ook het gevoel gezien, herkend of erkend te worden, daar heeft elk mens behoefte aan”, aldus Arjella.

In haar talk geeft ze aan dat wanneer iemand waardering krijgt, dit behoorlijk wat kan opleveren. Zo stimuleert het de motivatie, vitaliteit, veerkracht en het werkplezier voor mensen. Verder stimuleert het om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Tijdens de talk kwam Arjella met concrete voorbeelden over hoe je waardering kunt uiten en benoemde ze wat het beste cadeautje is om dit te doen! Nieuwsgierig geworden naar de talk? Kijk de talk terug!

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.