NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

NVRDtalk ISWA – 1 oktober 15.00 tot 16.00 uur (ONLINE)

Datum: 10-09-2020
We gaan weer starten met de NVRDtalks. Dit keer in een iets andere vorm. Sprekers presenteren vanaf nu op locatie ergens in het land of in Arnhem op het kantoor van de NVRD. De talk op 1 oktober staat geheel in het teken van ISWA dat sinds begin 2020 gevestigd is in Rotterdam.

ISWA is het enige wereldwijde netwerk dat zich sterk maakt voor duurzaam afvalbeheer. Dat doet zij al 50 jaar door kennis en ervaring te delen via haar internationale werkgroepen, het organiseren van studietours, congressen & events. Naast het uitgeven van een tweetal internationale tijdschriften is ISWA ook actief in diverse projecten. Zo is kortgeleden met steun van de NVRD en de gemeente Rotterdam een project gestart om een tool te ontwikkelen die de circulariteit van steden kan bepalen. Binnen dit project wordt een netwerk opgebouwd van internationale steden.

Sinds het begin van 2020 is ISWA gevestigd in Rotterdam en dit biedt wederzijdse kansen. In deze NVRDtalk zet Marc Tijhuis uiteen hoe ISWA wereldwijd is georganiseerd en wat NVRD leden aan ISWA kunnen hebben.

Spreker: Marc Tijhuis (directeur ISWA)
Kosten: Gratis!
Aanmelden: https://www.nvrd.nl/cms/showpage.aspx?id=6752

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.